Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 31.8.2012 v 16.05 hodin oznámil občan, že v DC3 v ulici Žerotínova leží u objektu Chlum nějaký opilec. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná strážníkům velmi známého padesátiletého opilce. Muž neměl žádné zranění a jakoukoli pomoc odmítl. Hlídka mu pomohla na nohy a dohlédla na jeho odchod do místa bydliště.

Dne 1.9.2012 v 05.35 hod. oznámil občan, že v DC3 v ulici Oblouková je na rohu domu, který se opravuje, trafika, do té se dostává parta kluků a dělá u toho velký rámus. Na místo se dostavila hlídka MP, které se podařilo v jednom z panelových domů přistihnout tři mládence, kteří tam před hlídkou zaběhli. Strážníci zjistili, že dva osmnáctiletí mladíci se vsadili, že vylezou na objekt trafiky. Když se jim to podařilo, vyřvávali na celé okolí, třetí mladík hlídal u křižovatky. Majitelka trafiky, která se na místo dostavila, zjistila, že provozovna není nijak poškozená. Hlídka proto vyřešila přestupky spočívající v porušení nočního klidu uložením blokových pokut a mladíky z místa vykázala.

Dne 1.9.2012 v 17.05 hod. oznámila obsluha čerpací stanice v DC1 krádež hromady sladkostí. Zloděj dle oznamovatele utíká po železničním mostě směrem na Hlavní nádraží. Na místo byla vyslána hlídka MP, která podezřelého kousek od nádraží zadržela. U sebe měl celkem dvanáct kusů různých čokolád. Po dohodě s operačním střediskem PČR byl pachatel převezen na obvodní oddělení PČR. Jednalo se o devětatřicetiletého muže z Děčína. Řešení události převzala Policie ČR.

Dne 2.9.2012 v 03:33 hod. požádala PČR o spolupráci při pátrání po šestadvacetiletém pacientovi, který utekl z nemocnice. Podle informací PČR pacient utrpěl silný otřes mozku a hrozí mu kolaps. Hlídka MP dotyčného muže nalezla u čerpací stanice v ul. Benešovská. Na žádost PČR byl muž hlídkou MP odvezen do nemocnice, kde si jej převzal lékař.

Zdroj: MP Děčín