Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 2.6.2012 v 23:00 hodin kontrolovala hlídka MP v DC3 v ulici Žerotínova řidiče skútru, jehož styl jízdy se zdál hlídce podezřelý. Strážníci zjistili, že devatenáctiletý řidič nevlastní řidičský průkaz. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost převzala k dořešení.

 

Dne 2.6.2012 v 23:35 hodin oznámila žena z DC2, že je slovně napadána svým manželem. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že došlo ke slovní rozepři, přičemž manžel oznamovatelky používal v rámci výměny názorů poněkud nevhodný slovník. Oznamovatelka neměla žádné zranění a možnost podání trestního oznámení také odmítla. Záležitost strážníci vyřešili důraznou domluvou.

 

Dne 2.6.2012 v 18:50 hodin oznámil občan z DC2, že jeho přítelkyně mu před chvílí volala, že spolykala prášky. Na udané místo byla ihned vyslána hlídka MP. Strážníci se pokoušeli sehnat náhradní klíče od bytu, na bouchání a zvonění nikdo nereagoval. Hlídka se pokoušela ženu kontaktovat telefonicky, ale přes dveře bylo slyšet pouze vyzvánění mobilu. S ohledem na důvodné podezření z vážného ohrožení na životě vnikla hlídka MP do bytu, kde nalezla devětačtyřicetiletou ženu ležící na podlaze. Žena dýchala, ale s okolím již nekomunikovala. Na stole hlídka našla i dopis na rozloučenou. Strážníkům se podařilo přivést ženu k vědomí. Na místo byla přivolána záchranná služba, která ženu odvezla na vyšetření do nemocnice. Záležitost byla oznámena Policii ČR, která si vše převzala k dořešení.

 

Dne 2.6.2012 v 01.30 hodin oznámila obsluha herny v DC4, že má problém s hostem, který nemá peníze na útratu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila, že dvaatřicetiletý muž z Děčína v herně dluží částku 435,- Kč. Totožnost muže hlídka předala obsluze a poučila ji, jak v záležitosti dále postupovat.

 

 Zdroj: MP Děčín