Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 6.5.2012 v 8.52 hod. oznámila žena z DC2, že má u sebe doma na návštěvě svého syna, který na ni ale začal být vulgární a vzhledem k jeho problematické povaze oznamovatelka požádala, aby jej hlídka MP z bytu vykázala, protože na její výzvy, aby byt opustil, syn nereaguje. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost syna. Jednalo se o devětadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný za dohledu hlídky z bytu v poklidu odešel.

Dne 5.5.2012 v 11.53 hod. oznámila obsluha prodejny v DC4, že v provozovně zadrželi muže při krádeži zboží v hodnotě 298,- Kč. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost přestupce. Jednalo se o jednašedesátiletého cizince. Hlídka jej převezla na obvodní oddělení PČR v DC4. Řešení záležitosti převzala PČR.

Dne 4.5.2012 v 22:30 hod. si všimla hlídka MP v DC1 dvou osob, které se do sebe fyzicky pustili před budovou nové knihovny. Jednalo se o dvaadvacetiletého a osmadvacetiletého muže z Děčína. Hlídka od sebe oba odtrhla a zabránila dalšímu napadání. Ani jeden z účastníků incidentu nechtěl podat trestní oznámení, strážníci proto věc vyřešili domluvou a oba muže z místa vykázali.

Dne 4.5.2012 ve 14.45 hod. oznámil občan dva lepiče plakátů v DC1 na Tyršově mostě. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zadržela dva mladíky ve věku osmnáct a dvacet let z Ústí nad Labem. Přestupek řešila hlídka uložením blokových pokut. Vylepené plakáty dotyční v přítomnosti hlídky odstranili.

Zdroj: MP Děčín