Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 19.3.2012 v 04.20 hod. zastavila hlídka MP v ul. 2. polské armády v DC1 vozidlo Škoda Felicia, které řidič neměl pod kontrolou. Za volantem seděl šestatřicetiletý muž z Děčína. Řidič byl viditelně pod vlivem alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška, která ukázala téměř dvě promile alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 18.3.2012 v 17.15 hod. si všimla obsluha kamerového systému MP ležícího muže na lavičce před nádražím v DC4. Na místo byla vyslána hlídka MP, která muže vzbudila a zjistila, že se jedná o jí dobře známého padesátiletého bezdomovce. Dotyčný byl podnapilý, viditelné zranění neměl a lékařské ošetření či jinou pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka jej následně z místa vykázala.

Dne 17.3.2012 v 22:02 hod. kontaktovala hlídku MP v DC4 skupinka osob a jeden z přítomných, jednadvacetiletý mladík z Děčína oznámil, že byl napaden a chce si podat trestní oznámení. Hlídka MP zadržela útočníka, dvacetiletého mladíka z Těchlovic. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení. Napadený si stěžoval, že ho bolí hlava a motá se, z ucha mu navíc začala téct krev, proto byla na místo přivolána přes linku 155 záchranka, která zraněného odvezla do nemocnice na vyšetření.

Dne 17.3.2012 v 01.55 hod. oznámila obsluha pivnice v DC4, že má problémy s podnapilým hostem. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že podnapilý dvaatřicetiletý muž z Ústí nad Labem začal být sprostý, když ho číšník odmítl obsloužit. Hlídka MP jmenovaného z restaurace vykázala a ten se odebral směrem k vlakovému nádraží. V 02.25 hod. obsluha pivnice opět oznámila, že se muž zase vrátil zpět a ve svém jednání pokračuje. Hlídka MP tentokrát vyřešila přestupek (neuposlechnutí výzvy úřední osoby) uložením blokové pokuty a z místa ho opět vykázala.
Zdroj: MP Děčín