Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 19.2.2012 v 14.00 hod. oznámili zaměstnanci obchodního domu v DC5, že před prodejnou se nachází opilý bezdomovec, který napadá lidi a nadává jim. Hlídka MP na místě kontaktovala známého padesátiletého opilce, kterého z místa vykázala. Záležitost hlídka vyřešila důraznou domluvou.

Dne 19.2.2012 v 03.47 hod. oznámil občan, že v DC1 v ul. Tyršova ležel na vozovce muž, kterého s několika kamarády odtáhl na chodník. Dle sdělení oznamovatele je muž opilý a on neví, co s ním má nyní dělat. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že muž je tak opilý, že nereaguje na vnější podněty. MP byl kontaktován dispečer ZZS, který na místo vyslal sanitku. Mezitím se hlídce podařila zjistit, že jde o osmadvacetiletého muže z Děčína. Lékař záchranné služby rozhodl o převozu muže do nemocnice.

Dne 18.2.2012 v 19.38 hod. oznámila žena z DC2, že její podnapilý manžel jí fyzicky napadá a začíná po bytě rozhazovat nábytek. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která kontaktovala šestačtyřicetiletého muže, kterého zklidnila. Žena požádala o přivolání hlídky PČR z důvodu vykázání manžela ze společného bytu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

ne 18.2.2012 ve 2.35 hod. oznámil občan, že se nachází na toaletě v restauraci v DC9 a bojí se jít domů, protože mu hrozí fyzické napadení. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že oznamovatel měl slovní potyčku s třemi dalšími hosty, která dle oznamovatele vyústila v jeho napadení. Hlídka zjistila totožnost dalších účastníků incidentu a na místo přivolala hlídku Policie ČR, která událost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín