Rubriky
Dětem Zprávy

Vánoční kamion Coca-Cola přijede v pátek do Děčína

I v letošním roce se na vás moc těší Santa Claus, jeho skřítci a zářící Vánoční kamion. Na Masarykovo náměstí na vás bude od 15:00 čekat plno veselých her a také něco malého na zub a na zahřátí. Santa si pro vás i letos připravil překvapení a na náměstí vyrostou krásná a nová ledová iglú jako na severním pólu, ve kterých naleznete Santovu dílnu, obchod a hry.

V Santově dílničce si budete moci vymalovat svoji kresbičku a někoho s ní třeba potěšit. Spoustu zábavy si užijete i při skládání puzzle nebo prolézání kopie zmenšeného interaktivního kamionu.

Na náměstí bude připravena i kouzelná Santova kniha přání, do které se můžete Santovi svěřit se svými přáními. Ale pozor, po příjezdu Vánočního kamionu si knihu Santa zamkne, aby si mohl na své další cestě přečíst všechna vaše přání a splnit je.

Přesně v 16:30 pak na náměstí ve svém červeném Vánočním kamionu dorazí Santa Claus. Na památku si můžete pořídit fotografii třeba právě s některým jeho skřítkem a ti odvážnější mohou zajít navštívit přímo Santu Clause do jeho pokojíčku. Až mu vyskočíte na klín a pošeptáte své přání, stačí už jen jeden úsměv do objektivu a pak Santovi můžete na pódiu třeba zarecitovat pěknou básničku.

Zdroj: vánoční kamion