Rubriky
Kultura

Lucie Bílá přidává vánoční koncert, posouvá se začátek druhého na 20 hodinu

Lucie Bílá přidává vánoční koncert, posouvá se začátek druhého na 20 hodinu. Obrovský zájem o vstupenky na vánoční koncert Lucie Bílé na děčínské Střelnici přiměl pořadatele přidat ještě druhý koncert 21. prosince od 17,30 hodin. Protože během krátké chvíle se musí v koncertním sále vystřídat skoro 1200 lidí, rozhodli se pořadatelé posunout začátek druhého koncertu o 30 minut na 20 hodinu. „Chceme zabránit například tlačenicím u šatny, problémům s dopravou a parkováním v okolí Střelnice a na druhou stranu managmant Lucie Bílé nechtěl první koncert zkracovat,“ říká pořadatel koncertu Jiří Rous.

Lucie Bílá vystoupí za doprovodu kapely Petra Maláska a Bílého sboru v rámci vánoční tour po dvanácti českých městech. Její vánoční album je už třikrát platinové, prodalo se ho přes 90 tisíc kusů.

„S vánočním albem jsem roky váhala. Nedělám uspěchané kroky a tohle CD přišlo ve správnou chvíli. Výjimečně nádherné texty mi napsal Pavel Vrba a letošní koncerty tak pro nás všechny budou i vzpomínkou na tohoto báječného člověka. Úžasné hudební aranže k textům vytvořil Petr Malásek,“ říká Lucie Bílá a dodává: „Jsem zpěvačka pro lidi, kteří vědí, že život není žádné legrace, což mě těší, protože nemám žádné prázdné texty a v každé písničce je díky úžasným textařům nějaké sdělení.“ Na vánočním turné Lucii Bílou doprovází její dobrý přítel a jeden z nejznámějších farářů Zbigniew Czendlik, který koncertům přispěje sváteční adventní atmosférou.

„Pro mě je zásadní i hudební doprovod – Petr Malásek a celá kapela fantastických muzikantů. Cítím z nich, že mě mají rádi. Ono se to na tom jevišti nedá nalhat. S nimi jsem v pohodě a je to jako milování s milovaným člověkem,“dodává Lucie Bílá.

Majitelé vstupenek na druhý koncert si je nemusí měnit, platit budou původní vstupenky. Vstupenky na koncert se dají rezervovat na telefonním čísle 412 518 835 od 7 do 15 hodin, nebo na internetu na www.ticketstream.cz a www.vstupenkadecin.cz . Koupit se dají i přímo v pokladně Střelnice, kina, divadla, knihovny a nově i na recepcích obou budov magistrátu města.