Rubriky
Zprávy

Krok za krokem ke zdraví a kráse 2

Prvotní touhou každé ženy je mít ideální míry. Ne každá z nás má k tomu genetické předpoklady, ale každá z nás to celý život řeší. A to většinou směrem dolů. Často se vymlouváme na nedostatek času, samotné se mi nechce, to stejně nemá cenu a podobně. Přitom stačí jen změnit přístup ke stravování a k pohybu jako takovému.
V Dámském světě působí výživová poradkyně, která se Vám bude individuelně věnovat, sestaví Vám jídelníček na míru a bude Vám pomocnou berličkou po Vaší zdánlivě krkolomné cestě k vysněné postavě. Dále Vám ukáže, jak se správně hýbat, ať už při skupinovém cvičení či v kardiofitku. A pokud tomu všemu napomůžete správným pitným režimem a lymfodrenážní masáží máte vyhráno.
Pokud chcete hubnout ve skupině, doporučujeme Vám náš kurz snižování nadváhy, jehož výsledky jsou ohromující.
Pokud se jedná o pohybové aktivity, máme pro všechny zájemce k dispozici kardiofitness, kde si zacvičíte buď sami nebo pod dohledem trenérky ve dvojicích za naprostého soukromí. Můžete přijít s kamarádkou či přítelem nebo můžete vzít i vlastního manžela, pokud se vám to podaří.
I při skupinovém cvičení volíme individuálnější přístup, tělocvična je určena omezenému počtu 10-12 cvičících.
Dopolední hodiny jsou věnovány seniorkám za zvýhodněné vstupné, odpoledne a v podvečer Vás rádi uvítáme na zumbě, bodycare, bosu nebo józe.

Dámský svět najdete na adrese:
Děčín I., Oblouková 1413/3 v areálu restaurace Fabrika
Bližší informace naleznete na www.damskysvet.cz
nebo na telefonu 412518717, 734523523
A v dalším pokračování příště …

Zdroj: redakční pošta