Rubriky
Zprávy

Krok za krokem ke kráse 3

Pokud jste vyhrály vnitřní boj sami se sebou a překonaly počáteční obavy z něčeho nového, vydáme se spolu prozkoumat další nabídku z procedur wellness studia Dámský svět.
Zůstaneme-li zatím u řešení problémových partií našeho těla, tak jako první se nabízí liposukční přístroj – ultrazvuková kavitace. Je to moderní, bezbolestná a vysoce účinná metoda k odbourání tukových polštářů z problémových partií. Na ně navazuje lymfodrenáž, která aktivuje lymfatický systém. Díky ní pak tělo snadno vyloučí odbouraný tuk.
Pokud nemáte tukové polštáře, ale jenom polštářky, celulitidu, hrudkovitý a povadlý vzhled Vaší pokožky, pak doporučujeme ošetření radiofrekvenčním přístrojem. Tato procedura je vhodná pro každého, je naprosto bezbolestná a nemá žádné vedlejší účinky. Náš přístroj je vybaven čtyřmi speciálními hlavicemi, což umožňuje aplikaci na celé tělo, zpevnění podbradku, vyhlazení dekoltu a v neposlední řadě i lifting obličeje. Tato procedura je velmi příjemná a hodně oblíbená. V případě ošetření směřované k redukci tuku, následuje stejně jako po kavitaci přístrojová lymfodrenáž.
Lymfodrenážní systém účinně pomáhá také při nesprávné funkci oběhového systému, podporuje činnost střev, zmenšuje otoky nohou, působí proti únavě, nespavosti a vyrovnává krevní tlak. Lymfatické nohavice a rukávy lze využít i jako samostatnou proceduru na 45 – 60 minut. Máme k dispozici dvoje nohavice, což rády využívají návštěvnice k důležitým ženským tématům s kamarádkou, aby jim čas lépe uplynul. Pokud si nechcete povídat, můžete si pospat nebo využít šikovných rukou našich kosmetiček, ale o tom příště…

Dámský svět najdete na adrese:
Děčín I., Oblouková 1413/3 v areálu restaurace Fabrika
Bližší informace naleznete na www.damskysvet.cz
nebo na telefonu 412518717, 734523523
A v dalším pokračování příště …

Zdroj: redakční pošta