Rubriky
Zprávy

All Heads Torment Tour 2011

Rád bych vás ve středu 11.5. pozval na jednu ze čtyř českých zastávek All Heads Torment Tour do děčínského klubu Biograffs, kde od 19:30 zahrají:

♫ ALL HEADS RISE (Gouda, Holandsko)
— http://www.myspace.com/allheadsrise

Těžký, nekompromisní, hlasitý, agresivní – to jsou přívlastky, kterými bychom mohli popsat pětičlenou kapelu ze západního Holandska. Jejich tvorba je ovlivněna různými subžánry metalu a hardcoru, kombinují moderní metalové riffy s těžkými breakdowny. Nenechte se zmást nevinným zjevem zpěvačky Almy!

♫ MADCULT (Zvolen, Slovensko)
— http://bandzone.cz/madcult

Slovenské Madcult možná není třeba až tak představovat. Slovenské trio, které jste mohli například předloni vidět na litoměřickém Severním větru, se pohybuje někde ve vodách math hardcoru s přesahy do jiných žánrů, a to hned v několika směrech. Nedávno vydali EP s názvem „4 reasons 4 failure(s)“, které se v soutěži coreMusic o nejlepší EP roku 2011 umístilo na 2. místě! Celé EP je k poslechu na kapelním bandzone. Nepropásněte tuhle příležitost!

♫ ANIME TORMENT (Litoměřice)
— http://bandzone.cz/animetorment

Kapelu Anime Torment už děčínské publikum zná, protože v dubnu 2010 v Garage doprovázela německé With Abandon. AT mají taktéž čerstvě venku EP „Sakura“, které v Biograffs obdrží každý návštěvník jako dárek! Po několikerých změnách v sestavě kapela snad dosáhla konzistentního stavu a v Děčíně se představí v plné síle!

► Místo: Biograffs, Děčín
► Začátek: 19.30
► Konec: okolo 22:00
► Vstup: 60,- Kč (+ CD Anime Torment „Sakura“ zdarma)

Driver