Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Hádku ukončil zásah strážníků
Na podnapilou dvojici, která se v nočních hodinách hlasitě hádala na ulici upozornil městskou policii muž z Děčína 4. Oznamovatel uvedl, že během hádky muž ženu udeřil do obličeje. Hlídka strážníků se na místo dostavila během několika minut a dvojici zadržela. Žena uvedla, že se pohádala s přítelem, který ji následně dal facku. Žena u sebe měla teprve několikaměsíční dceru. Dvojice byla viditelně pod vlivem alkoholu, což prokázala i dechová zkouška. Hlídka proto na místo přivolala pracovníka orgánu sociálně právní ochrany dětí, který rozhodl o dočasném umístění dítěte s matkou v nemocnici. Hlídka vše na místě zadokumentovala. Záležitost bude dále řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín.

Před jízdou pil cyklista alkohol
Na poněkud nejistou jízdu cyklisty upozornil městskou policii občan z Děčína 4. Hlídka strážníků v ulici Teplická zastavila čtyřiačtyřicetiletého cyklistu. Hlídka u muže provedla orientační dechovou zkoušku, která ukázala hodnotu 2 promile. Muž strážníkům přiznal, že před jízdou požil alkohol. Hlídka přestupek zadokumentovala a postoupila k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Oslava narozenin rušila celé okolí
Rušení nočního klidu hlasitou hudbou nahlásili včera městské policii občané z Děčína 32. Hlídka strážníků na místě kontaktovala nájemnici bytu, ze kterého byl slyšet hluk. Žena uvedla, že v bytě slaví narozeniny. Hlídka ženu vyzvala, aby hudbu vypnula, což dotyčná ihned učinila. Strážníci zjistili totožnost přítomných, přestupek zadokumentovali a předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Před jízdou pil cyklista alkohol
Nejisté jízdy cyklisty, který porušil dopravní značení v ulici Tržní v Děčíně 4, si všimla hlídka městské policie včera ve večerních hodinách. Hlídka cyklistu, pětačtyřicetiletého muže z Děčína, zastavila a protože z něj byl značně cítit alkohol, vyzvala ho k provedení dechové zkoušky. Ta byla pozitivní, muž strážníkům přiznal, že vypil několik piv. Hlídka přestupek zadokumentovala a předala k řešení příslušnému správnímu orgánu.

Zdroj: MP Děčín