Rubriky
Sport Zprávy

Děčín si ve druhém přípravném utkání poradil s Mostem

Ke druhému přípravnému utkání přijel do Děčína celek Mostečtí Lvi. Hostující se ujali vedení již v 6. minutě, kdy Lukáše Lavingera překonal Hrdlička. Ještě hůře na tom byli domácí o 40 vteřin později, to na 0:2 zvyšoval mostecký Bakrlík. Naši hráči však nesložili zbraně a ještě do konce třetiny se jim povedlo srovnat stav na 2:2 po brankách Faigla a Kopty. Druhé dějství branku nepřineslo a tak se čekalo, zda o vítězi rozhodne třetí třetina. Vedení se opět ujali hosté, ve 48. minutě se prosadil přesnou trefou Smolka. Za necelou minutu „vykoupal“ mosteckého brankáře kapitán Oliverius a bylo vyrovnáno, 3:3! Naši borci bušili do brankáře hostů, což vedlo ke kýženému rozhodujícímu gólu v náš prospěch. Konečný stav utkání 4:3 uzavřel litvínovský Pavel Kordule.

HC Děčín – Mostečtí Lvi 4:3
branky: 17. Faigl (Oliverius), 18. Kopta (Bárdoš), 49. Oliverius, 55. Kordule (Faigl, Oliverius) – 6. Hrdlička (Kýhos), 7. Bakrlík (Sklenička), 48. Smolka (Böhm)

Sestava HC Děčín:
Lavinger, Kácha – Balcar, Tenkrát, Kaltenböck, Loukota, Hříbal, Molnár, Havlík D. – Petráš, Bárdoš, Kopta, Oliverius, Fojt, Volráb, Horák, Amirov, Zajan, Drašar, Kordule, Faigl

Další domácí utkání je na programu ve čtvrtek 16.8. od 18:00, na domácím ledě přivítáme tým HC Junior Mělník!

Zdroj: HC Děčín