Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi ve středu přivítají pražskou Kobru

kobraVe středu 16. 9. 2015 je na programu druhé kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci se utkají hokejisté HC Děčín s týmem HC Kobra Praha. Půjde tak o souboj dvou čtvrtfinalistů v předchozí sezóně, kdy série došla do rozhodujícího pátého utkání, které Kobra doma zvládla a ukončila Medvědům sezónu. Ti tak mají svému soupeři co vracet.

Medvědi v úvodním kole přivítali na svém ledě celek silného Tábora, se kterým do 51. minuty drželi krok a nadějný stav 2:2. Táborští však dokázali v přesilové hře strhnout vedení na svou stranu a poté ještě přidali další čtyři branky a z dlouho vyrovnaného stavu se nakonec zrodil výsledek 2:7. Na neúspěch s Kohouty budou dnes chtít Medvědi zapomenout a pokusí se s pražskou Kobrou vybojovat nějaké ty body. Jednoduché to ale rozhodně nebude. Medvědům bude rozhodně chybět Jaroslav Hašek, jenž v sobotním utkání inkasoval trest ve hře.

Kobra taktéž hrála první zápas ve svém teritoriu proti Bílině, kterou porazila 7:4. Potvrdila tak roli favorita a také vysoké ambice, které má stejné jako v loňské sezóně. K dnešnímu duelu do Děčína zajíždějí hokejisté pražského celku s jasným cílem, a sice sebrat Medvědům na jeho ledě nejlépe všechny body. Jak to ale nakonec všechno dopadne, ukáže samozřejmě až samotný zápas.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 16. 9. 2015 v 18. hodin. Přiďte povzbudit děčínské hokejisty a buďte jejich šestým hráčem.

Online přenos: HC Děčín – HC Kobra Praha

Vendula Zdražilová, HC Děčín