Rubriky
Sport Zprávy

Reprezentantky do 18 let zdolaly německého sokyně i v přípravném klání č. 2

reprezentantky-do-18-let-zdolaly-nemeckeho-sokyne-i-v-pripravnem-klani-c-2České reprezentantky do 18 let nezaváhaly ani ve druhém přípravném utkání proti Německu a opět zvítězily, tentokrát těsnějším čtyřbodovým rozdílem.

Přípravný zápas ženské repre U18 v Děčíně s pořadovým číslem dva byl velmi vyrovnaný, ale v mírném vedení byly po většiny času hráčky německého výběru. České reprezentantky však své soupeřky nepustily do žádného většiho trháku, trpělivou hrou manko postupně umazávaly a dovedly tak utkání až do dramatické koncovky.

V ní se skóre přelévalo ze strany na stranu a o své výhře rozhodly Šípová a spol. až v samém závěru, kdy svým sokyním utekly na pětibodový rozdíl, což definitivně rozhodlo.

V pátečním třetím mači, který se – opět v ČEZ Sportcentru – hraje již od 11 hodin, tak budou mít svěřenky Petra Tremla šanci završit proti německým soupeřkám „vítězný hattrick“.

ČR U18 – Německo U18 60:56 (12:16, 28:33, 46:49)

Střelkyně ČR: Holešínská 9, Stoupalová a Malečková po 8, Šípová 7, Krejzová a Gaislerová po 6, Rokošová 5, Hošková 4, Heroschvá 3, Šoukalová a Löflerová po 2.

Foto: idnes.cz
Zdroj: www.bkdecin.cz