Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 27.10.2013 v 22:10 hodin oznámil občan, že ho v DC4 v ulici Prokopa Holého údajně napadá nějaký muž. Na místo byly vyslány dvě hlídky MP, které zjistily, že se oznamovatel dostal do fyzické potyčky s čtyřicetiletým mužem z Děčína. Hlídky situaci zklidnily a na místo přivolaly Policii ČR, která si událost převzala k dořešení. Oznamovatele, který při potyčce utrpěl zranění, odvezla sanitka do nemocnice na ošetření.

Dne 27.10.2013 v 12.00 hod. zjistila hlídka MP při kontrole opuštěného domu v ul. Kamenická v DC2 dva bezdomovce, kteří do domu vnikli bez oprávnění. Jednalo se o šestapadesátiletého a třicetiletého muže z Děčína. Po prověření, zda po dotyčných není vyhlášeno pátrání, je hlídka z domu vykázala.

Dne 26.10.2013 v 16.00 hod. oznámila žena z DC3, že u lešení leží nějaká osoba s károu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o známého třiapadesátiletého opilce. Ten po probuzení hlídkou okamžitě sáhnul po láhvi vína a začal opět pít, čímž si vykoledoval pokutu za porušení vyhlášky města. Po projednání přestupku hlídka muže z místa vykázala.

Dne 26.10.2013 v 09.55 hod. oznámil občan, že u Jílovského potoka zřejmě někdo něco pálí, protože je všude kouř a zápach. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě přistihla dva muže ve věku dvacet devět a třicet sedm let. U sebe měli plný batoh mědi. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 25.10.2013 ve 22.25 hod. oznámil občan z DC2 z ulice Kamenická hluk a hlasitou hudbu z jednoho bytu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zaznamenala slabě hrající hudbu a hovor v uvedeném bytě. Hlídkou byla kontaktována uživatelka bytu, kterou hlídka upozornila na protiprávní jednání při provozování hlasité hudby a jiného hluku po 22.00 hod. Nájemnice hudbu ihned ztišila. Hlídka záležitost řešila domluvou.

Dne 25.10.2013 ve 13.35 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC4, že jim na jejich parkovišti prodávají nějaké osoby zboží a nechtějí místo opustit. Hlídka MP na místě přistihla dvaatřicetiletého muže z Kladna. Hlídka dotyčného z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín