Rubriky
Zprávy

Policie hledá pachatele loupeže

hledanyV úterý 18. prosince 2012 krátce po 13. hodině došlo v ulici Fügnerova k loupežnému přepadení pracovníka sběrny druhotných surovin. Útočník, jehož podobu podle získaných informací sestavili pomocí identikitu naši kriminalisté, vstoupil do kanceláře sběrny během jejího denního provozu. Pod pohrůžkou bezprostředního násilí požadoval po přítomné obsluze vydání finanční hotovosti. Napadeného muže ohrožoval nožem na krku a po vydání finanční hotovosti ve výši osmi tisíc korun napadeného svázal a do úst mu vložil roubík. Poté prohledával kancelář za účelem získání další hotovosti, ovšem při tom byl vyrušen příchozím zákazníkem a z místa utekl do ulice Fügnerova směrem k východnímu nádraží.

Policie se touto cestou obrací na širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení, jehož popis odpovídá muži ve věku kolem 30 – 35 let. Muž byl zhruba 190 cm vysoký, štíhlé postavy. Má tmavé vlasy a černý plnovous. Na hlavě měl černou pletenou čepici, na očích dioptrické brýle. Na sobě měl černý kabát s šedými rukávy, šedozelené kalhoty s kapsami po straně. Mluvil česky bez vad řeči ani přízvuku. Na rukou měl kožené černé rukavice s přezkou a suchým zipem na zápěstí.

Proto Vás žádáme, v případě jakékoliv informace, která by mohla vsét k dopadení pachatele či jeho výskytu, volejte na linku 158, případně na tel.:
974 432 101, 974 432 102.

nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín