Rubriky
Kultura Zprávy

Labefest dává prostor novým talentům! Rozhodněte o programu sami

Letošní ročník Labefestu, který se koná 31. 5.–1. 6. otevírá dveře novým talentům. O tom, kdo vystoupí po boku předních českých interpretů, rozhodnou sami návštěvníci. Pořadatelé festivalu Labefest se rozhodli znovu poskytnout prostor talentovaným umělcům, kteří díky tomu mají možnost vystoupit na velkém pódiu po boku předních českých interpretů.

 Neokoukané tváře z řad zpěvaček, zpěváků či kapel tak rozšíří hudební program festivalu. Ten zahrne koncert legendární skupiny Olympic, Xindla X, kapel MIG 21, Imodium, Five O’Clock Tea, Doctor Victor či Post-it nebo zvučných hiphopových jmen, jakými jsou Yzomandias a Marpo & Troublegang. Zájemci toužící vystoupit po boku renomovaných českých interpretů mohou své demonahrávky a odkazy na videoklipy zaslat na e-mail talent@labefest. cz do konce dubna. A jak to bude probíhat dál? Odborná porota vybere hned dvacet interpretů do dvou semifinálových kol, z nichž fanoušci prostřednictvím internetového hlasování vyberou dva finalisty. Oba pak obohatí festivalový line-up. Labefest 2024 se letos rozroste o druhou stage a přidává i chill-out zónu a program pro děti na Mariánské louce.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích www.vstupenkadecin.cz a www. ticketstream.cz. Více informací najdete na www.labefest.cz, www. idecin.cz nebo jam-pr@email.cz a tel. 773 022 238.

Zdroj: Magistrát města Děčín