Rubriky
Zprávy

MUNIPOLIS: Informace od města přímo do vašeho telefonu

Město Děčín spouští nový komunikační nástroj: MUNIPOLIS (dříve Mobilní rozhlas). Díky tomu vás můžeme rychle a aktuálně informovat o všem důležitém přímo do vašich telefonů – stačí mít staženou aplikaci.

Oficiální aplikaci MUNIPOLIS si můžete stáhnout přímo na App Store nebo Google Play. Poté si stačí přidat město Děčín a sledovat účet. Vedle aplikace je ovšem možné všechny informace sledovat i na webových stránkách – máme již svůj profil. Zaregistrovat se můžete ZDE…

„Tento moderní komunikační nástroj je možnost, jak být kdykoliv a kdekoliv rychle informován o všem, co se u nás děje. Tyto zprávy jdou přímo od našeho města čili odpadá nebezpečí šíření nepodložených či dokonce lživých informací,“ popisuje primátor města Jiří Anděl (ANO).

Díky aplikaci budete dostávat od města přímo do vašeho mobilního telefonu oficiální informace bez nežádoucích fake news či nenávistných komentářů, kterých jsou sociální sítě plné. MUNIPOLIS budeme používat na informování o dění ve městě: například upozornění na bloková čištění, svoz odpadu, plánované
přerušení dodávky energií nebo akutní krizové zprávy. Jednou týdně obdržíte souhrnný přehled novinek a jednou týdně také přehled kulturních, sportovních a společenských akcí.
MUNIPOLIS umí celou řadu věcí: můžete nám posílat podněty (třeba na černé skládky). Budeme se ptát na váš názor na dění ve městě pomocí jednoduchých anket. Využití je opravdu široké.

1200x1200 obecny stahuj 8

Zdroj: Magistrát města Děčín