Rubriky
auto-moto doprava

V Děčíně se objevil nový a cenově příznivý způsob osobní přepravy

V Děčíně se objevil nový a cenově příznivý způsob osobní přepravy. Jedná se o taxislužbu společnosti Prémium taxi

Kvalitní a levnou dopravu vám nabízí Prémium taxi
Možná si nyní povzdechnete, že využívání taxi služby je nad vaše finanční možnosti a že se raději budete přepravovat hromadnou dopravou. Prémium taxi nabízí velmi přijatelné ceny a ještě něco navíc.
Proč si objednat služby Prémium taxi?
Protože se nejedná pouze o běžnou taxi službu. Prémium taxi je mladá společnost s dynamickým rozvojem, která si klade na první místo spokojenost svých zákazníků a přijatelné ceny. Využít jejích služeb můžete jak pro přepravu po Děčíně, tak i po celém území naší republiky. Smluvně si můžete objednat také přepravu osob mimo naše území, v rámci EU. V tomto případě je smluvní i cena.

Jestliže hledáte diskrétního přepravce, pak se neváhejte obrátit na Prémium taxi. Jízdu si můžete objednat telefonicky nebo online, na webu premium-taxi.cz. Online rezervaci je potřeba provést pomocí objednávkového formuláře a to s minimálním předstihem 12 hodin před uskutečněním jízdy. Jeho vyplnění vám zabere jen krátkou chvíli.

• Přijatelná cena za dopravu
Vzhledem k tomu, že cena přepravy je stanovená podle zón a naleznete ji na webu společnosti, přesně budete vědět, kolik vás bude vaše cesta stát. Prohlédnout si můžete i mapu jednotlivých zón s cenami. Kromě zónových cen má společnost stanovené i ceny fixní. Jedná se o přepravu osob do Prahy, Ústí nad Labem a Drážďan. Tyto ceny jsou nejnižší z celého okolí.
Bonusem je pak vždy přistavení vozu zdarma, neplatíte nástupní taxu ani taxu za čekací dobu. Během jízdy je taxametr vždy spuštěný a po uskutečnění jízdy obdržíte doklad o přepravě.

• Bezpečnost je priorita
Všichni zaměstnanci mají na paměti vaši bezpečnost, jezdí podle předpisů a vždy vás dopraví na místo určení v pořádku. Pro jízdu používají kvalitní vozidla Škoda Octavia 3 a Škoda SuperB 2 Facelift. Oba vozy mají i dětský podsedák. Řidič, který bude mít vaši přepravu na starosti, je profesionál, dokonale zná město, případně cestu mimo město. Je diskrétní a chová se slušně.

Www.premium-taxi.CZ