Rubriky
Kultura Zprávy

Masopustní on-line soutěž: Usmaž koblihu a vyhraj volňásky do zoo

Oslava Masopustu v děčínské zoo je již tradicí, a i když doba covidová letos nedovolí tu správnou veselici s masopustním průvodem městem, přichystala zoo pro své návštěvníky alespoň on-line soutěž. V té je vyzývá, aby se pustili do výroby masopustních koblih. Pravidla jsou jednoduchá. Stačí zdokumentovat proces přípravy této tradiční pochutiny. Z fotek nebo videa (případně jiného zpracování – prezentace, komiks,…) ale musí být patrné, že jde opravdu o domácí výrobu. Porota v zoo bude hodnotit nejen konečný výsledek, ale také originalitu zpracování. Soutěž bude probíhat od 6. do 16. února, dokumentaci bude možné zaslat do 20. února na e-mail: media@zoodecin.cz (max. velikost přílohy 10 MB), větší soubory pak přes www.uschovna.cz. Pro vítěze připravila zoo hodnotné ceny v podobě permanentních, rodinných či jednorázových vstupenek do zoo, triček s medvědem Brunem, nákrčníků, nicknack kelímků, pexes a dalších drobností. Výsledky soutěže budou zveřejněny 23. 2. na stránkách www.zoodecin.cz.

SOUTĚŽ: Masopustní kobliha pro zoo
Termín soutěže: 6. – 16. 2. 2021
Fotografie zasílejte nejpozději do 20. 2. 2021
Vyhlášení výsledků soutěže: 23. 2. na stránkách www.zoodecin.cz

Pravidla:
– Pusťte se do přípravy masopustních koblih.
– Celý proces zdokumentujete.
– Fotografie či videa (nebo jiné zpracování, fantazii meze neklademe), ze kterých bude patrné, že jste koblihy vyrobili opravdu doma, zašlete na e-mailovou adresu: media@zoodecin.cz (max. velikost přílohy 10 MB). Větší soubory přes www.uschovna.cz.
– Do e-mailu připište svoje jméno, věk, kontakt (tel., e-mail, adresu).

Ceny:
1. místo: permanentka do zoo + tričko s medvědem + nákrčník s medvědem, ponožky s medvědem, kelímek s medvědem a další drobnosti
2. místo: rodinná vstupenka do zoo + tričko s medvědem + nákrčník s medvědem a další drobnosti
3. místo: vstupenka do zoo pro 2 osoby + tričko s medvědem + ponožky s medvědem a další drobnosti

Alena Houšková
Zoologická zahrada Děčín – Pastýřská stěna, příspěvková organizace