Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Žena ignorovala krizová opatření
Aktuální krizová opatření spočívající v omezení provozu restauračních zařízení nerespektovala žena z děčínského sídliště Boletice. Hlídka porušení krizových opatření zjistila při pravidelné kontrole v centru sídliště. Strážníci provozovatelku ztotožnili, zajistili ukončení provozu restaurace, přestupkové jednání zadokumentovali a předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Zadržený skončil s pouty na rukou
Podezřelého muže, který se pohyboval po Boleticích s mačetou v ruce, zadržela v neděli v odpoledních hodinách hlídka strážníků. Na dotyčného upozornil jeden z obyvatel boletického sídliště. Hlídka podezřelého zadržela za pomoci donucovacích prostředků během několika minut a zadrženému nasadila pouta. Jednalo se o šestatřicetiletého muže z Děčína. Na místo byla následně přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Zadržení si předávali návykovou látku
Možnou distribuci návykových látek oznámil městské policii muž z Děčína 6. Uvedl, že k prodeji drog by mělo docházet v ulici U Kaple. Hlídka strážníků na místě zkontrolovala čtveřici mužů ve věku dvacet dva až třicet osm let. Dotyční u sebe měli větší množství sušiny neznámé rostliny, o které dotyční uvedli, že se jedná o marihuanu. S ohledem na možné podezření z trestného činu strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín