Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

Další opilý řidič
Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 47letý muž, který si sedl za volant pod vlivem alkoholu. V Rybništi ho zastavila hlídka policistů, kteří řidiči naměřili přes 2,6 promile alkoholu v dechu. Na místě přišel o řidičský průkaz, v případě odsouzení mu hrozí zákaz řízení motorových vozidel a také až roční vězení.

Z auta zmizel katalyzátor
Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Dolním Podluží vnikl na oplocený pozemek u rodinného domu, kde ze zaparkovaného osobního vozidla demontoval a odcizil katalyzátor. Majitel auta vyčíslil celkovou škodu na více jak deset tisíc korun, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které hrozí pachateli až tříleté vězení.

Zloděj odnesl cigarety
Až dvouleté vězení hrozí neznámému pachateli, který se v katastru obce Varnsdorf vloupal do provozovny benzínové čerpací stanice. V nočních hodinách rozbil výlohu a z objektu odcizil tabákové výrobky. Celková škoda přesáhne částku pětadvacet tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a poškození cizí věci.

28. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence