Rubriky
Zprávy

Danceshock roztančí v září Děčín, přijedou tisíce tanečníků

Roztančit náměstí s děčínskou zpěvačkou Sabinou Křovákovou a Sámerem Issou na velkolepé akci Danceshock Open Air nebo zajít na koncert kapel do Podmokel můžete v rámci Mistrovství světa ve street dance a disco dance Danceshock 2019.

Mezinárodní taneční soutěž se bude konat na děčínském zimním stadionu od 19. do 22. září. Na dva tisíce tanečníků ze všech koutů světa se představí nejen na slavnostním sobotním gala večeru, ale také přímo v ulicích našeho města. Zatančit si s nimi totiž budete moci 20. září od 15 hodin na Masarykově náměstí, kde proběhne akce Danceshock Open Air. Z Masarykova náměstí potom odejde pochod národů s vlajkonoši a bubenickou šou a společně s diváky zamíří na zimní stadion na večerní finálovou soutěž.
V sobotu 21. září si pak době od 15 do 19 hodin budete moci poslechnout kapely Tarantule, Led se zelim, Černý Pepr a Piranha. Ty zahrají zájemcům v Podmoklech v prostoru před hlavním nádražím.
Mezinárodní taneční soutěž pořádá již od roku 2012 ústecká taneční skupina Freedom, patronem je Česká i Mezinárodní taneční organizace. Záštitu nad letošním ročníkem převzalo město Děčín.

Zdroj: Magistrát města Děčín