Rubriky
Zprávy

Výluka linky městské autobusové dopravy č. 237

Po dobu uzavření ul. Ústecká z důvodu dokončovacích prací na Vilsnické spojce bude od 26. 5. do 30. 6. 2018 provedena změna na lince MAD č. 237.

Trasa linky č. 237 bude v době uzavírky vedena z Hlavního nádraží po Ústecké ulici do zastávky Alusuisse a zaveden výlukový jízdní řád.

Obsluhované zastávky:
Hlavní nádraží, Autobusové nádraží, Desta, Ferox, Alusuisse.

Neobsluhované zastávky:
Kovošrot, Kotva, Dopravní podnik, Želenická, Žatecká, Kozinova, Želenice, Pošta, Kosova a Chrochvice.

Přímé spoje:
Spoj z Bynova zůstává v úseku Bynov – Prokopa Holého beze změny. Dále je spoj obsluhován ze zastávky Hlavní nádraží, Autobusové nádraží, Desta, Ferox, Alusuisse. Spoj z Bynova je ukončen v zastávce Alusuisse.
Spoj ze Starého Města je v úseku Staré Město – Alusuisse beze změny. Spoj ze Starého Města je ukončen v zastávce Alusuisse.
Spoj z Nebočad je v úseku Nebočady – Alusuisse beze změny. Spoj z Nebočad je ukončen v zastávceAlusuisse. Spoje z Nemocnice jsou v úseku Nemocnice – Alusuisse beze změny. Spoje z Nemocnice jsou ukončeny v zastávce Alusuisse.

Opačný směr:
Spoj v odpoledních hodinách k Nemocnici je obsluhován od zastávky Alusuisse přes Hlavní nádraží dozastávky Nemocnice. Spoj v odpoledních hodinách do Nebočad je obsluhován od zastávky Alusuisse přes Nový most do zastávky Žerotínova a dále do Nebočad.

Omlouváme se za případné problémy.

Zdroj: Magistrát města Děčín