Rubriky
Sport Zprávy

Vlci na svém ledě neztratili ani bod. Medvědy porazili 6:3

Vvlci jablonec rámci třetího kola cestovali hokejisté HC Děčín do Jablonce, kde v regionálním derby narazili na místní Vlky. Ti neponechali nic náhodě a ve svém teritoriu brali výhru 6:3.

Na první branku se po opatrném začátku v Jablonci čekalo do desáté minuty, kdy otevřeli skóre jablonečtí Vlci – 1:0. Medvědi však dokázali odpovědět o pět minut později a bylo vyrovnáno – 1:1. Po několika šancích na obou stranách nakonec první dějství skončilo nerozhodně a zápas tak byl pro oba týmy otevřený.

I druhou třetinu začali lépe domácí hokejisté, kteří se znovu dostali do vedení v devětadvacáté minutě a znovu se jim dýchalo lépe – 2:1. Medvědi však o sedm minut později znovu srovnali a začínalo se tak už podruhé znovu od začátku – 2:2. Před třetí periodou tak měly oba celky stejnou výchozí pozici.

Třetí třetina byla na branky hodně bohatá. Padlo jich hned pět. Vlci se znovu trefili zásluhou MICHALA NEVYHOŠTĚNÉHO, jenž zvýšil na 3:2. Minutu a půl před koncem třetí části se přesně trefil JAN ŠULC a vypadalo to, že je rozhodnuto. Medvědi to ale ještě zkusili necelou minutu před vypršením řádné hrací doby bez brankáře a powerplay dokázali využít střelou JANA MOLNÁRA, jenž ještě vykřesal jiskřičku naděje – 4:3. V téže minutě ale přidali domácí ještě dva góly díky KAMILU BŘÍŠKOVI a VOJTĚCHU HAVLASOVI, kteří pečetili výhru Jablonce na 6:3.

HC Vlci Jablonec – HC Děčín 6:3 (1:1; 1:1; 4:1)

Vendula Zdražilová, HC Děčín