Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 30.5.2016 v 01:10 hod. si hlídka MP při kontrolní činnosti v DC24 všimla vozidla, které řidič neměl evidentně pod kontrolou. Hlídka vozidlo pomocí výstražného zařízení zastavila. Za volantem seděl čtyřiadvacetiletý muž z Děčína. Na dotaz hlídky, zda požil nějaký alkohol, uvedl, že vypil několik piv. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu 0,53 promile alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 29.5.2016 v 19:05 hod. oznámila žena, že u lesa v DC9 někdo rozdělal oheň a oznamovatelka se obává, že by se mohl rozšířit. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že oheň si na místě rozdělala dvojice mužů ve věku dvacet osm a dvacet pět let. V době příjezdu hlídky byl oheň již uhašen, muži ale kolem způsobili značný nepořádek, který následně pod dohledem hlídky uklidili. Přestupky vyřešila hlídka na místě uložením blokových pokut.

Dne 28.5.2016 v 17:25 hod. požádala záchranná služba o vyslání hlídky MP do nemocnice v DC2, kam převáží agresivního pacienta. Hlídka MP v nemocnici asistovala do 18:00 hod. po dobu ošetřování osmadvacetiletého muže z České Lípy. Po ošetření hlídka dohlédla na to, aby se agresivní pacient z nemocnice vzdálil a odebral se do místa bydliště.

Dne 28.5.2016 v 16:02 hod. oznámil občan, že před vchodem do obchodního domu v DC5 se svléká nějaký bezdomovec a křičí na lidi. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého osmadvacetiletého bezdomovce. Hlídka jej po důrazné domluvě z místa vykázala.

Dne 28.5.2016 v 01:04 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že má problémy s hostem, který ji slovně napadá. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého třiapadesátiletého opilce, kterého na žádost obsluhy z provozovny vykázala.

Zdroj: MP Děčín