Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 17.4.2016 v 12:00 hod. oznámila žena, že před obchodním domem v DC5 se pohybuje nějaký muž a žebrá od každého peníze. Na místo byla vyslána hlídka MP, kterou před vchodem do obchodu kontaktovala skupinka lidí a ukázala jim muže, který žebral peníze. Hlídka zjistila, že se jednalo o osmatřicetiletého muže z Benešova nad Ploučnicí. Přestupek s ním hlídka vyřešila uložením blokové pokuty a z místa jej vykázala.

Dne 16.4.2016 v 13:55 hod. oznámila ochranka obchodu v DC9, že v prodejně zadrželi při krádeži zloděje. Hlídka MP na místě zjistila, že třiadvacetiletý muž se pokusil ukrást zboží v hodnotě cca 900,- Kč. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dalšímu šetření.

Dne 16.4.2016 v 07:05 hod. oznámila žena, že v DC4 před obchodním domem je nějaký mladík, který vyhazuje věci z popelnice. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o strážníkům známého jedince. Hlídka s ním přestupek vyřešila uložením blokové pokuty. Nepořádek po sobě muž pod dohledem hlídky uklidil.

Dne 15.4.2016 v 23:50 hod. zaslechla hlídka v DC32 hluk, který se šířil z bytu v panelovém domě v ul. Čsl. Partyzánů. Hlídka kontaktovala uživatelku bytu, ve kterém se konala nějaká hlasitá oslava. Jednalo se o třiatřicetiletou ženu z Děčína. Hlídka s ní přestupek vyřešila uložením blokové pokuty.

Dne 15.4.2016 v 03:25 hod. oznámil občan, že v pasáži u Masarykova náměstí v DC1 je nějaký konflikt mezi několika muži. Na místo byly vyslány dvě hlídky MP. Strážníci zjistili, že došlo k hádce mezi třemi muži, kteří si vzájemně vyhrožovali. Všichni odmítli řešení záležitosti přes PČR. Jednomu z přítomných hlídka uložila za rušení nočního klidu blokovou pokutu. Ostatní se z místa po důrazné domluvě strážníků v klidu rozešli.

Zdroj: MP Děčín