Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 6.3.2016 v 19:40 hod. požádala zaměstnankyně děčínské nemocnice o asistenci při ošetření problémového agresivního pacienta. Hlídka MP na místě setrvala po dobu ošetření čtyřiašedesátiletého nesvéprávného muže do doby, než se na místo dostavil jeho opatrovník. Po dobu přítomnosti hlídky se muž zdržel jakýchkoli projevů agrese.

Dne 5.3.2016 v 20:40 hod. oznámil správce domu v DC32, že ve 4. patře domu jsou v sušárně nějací feťáci. Hlídka MP na místě kontaktovala devatenáctiletého mladíka, který v prostorách přespával a udělal tam velký nepořádek. Pod dohledem hlídky po sobě vše uklidil a byl z tohoto místa hlídkou vykázán.

Dne 5.3.2016 v 20:05 hod. oznámil občan, že v ul. Tyršova v DC1 nějaký muž slovně napadá ženu. Hlídka MP na místě kontaktovala pětatřicetiletého muže, který nahlas nadával o osm let mladší ženě. Hlídka jej okamžitě zklidnila a vzhledem k tomu, že muž svým projevem pohoršoval okolí, z místa jej po uložení blokové pokuty vykázala.

Dne 5.3.2016 v 15:03 hod. oznámil občan, že v DC4 na Husově náměstí leží pod jednou z laviček nějaký muž. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o jí dobře známého jednapadesátiletého bezdomovce. Dotyčný byl jako obvykle opilý a konzumoval krabicové víno. Na hlavě měl bouli, ale lékařské ošetření odmítl. Porušení vyhlášky města řešila hlídka uložením blokové pokuty a muže z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín