Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 30.11.2015 v 00:45 hod. oznámil občan, že v ul. Radniční v DC1 spí na chodbě nějaký bezdomovec. Hlídka MP na místě přistihla strážníkům dobře známého osmašedesátiletého bezdomovce. Hlídka věc vyřešila důraznou domluvou a muže z domu vykázala.

Dne 29.11.2015 v 20:25 hod. oznámil občan z DC32, že do jeho bytu teče z patra nad ním voda. Pokoušel se na nájemníka bytu dozvonit, ale nikdo na zvonění a bouchání nereagoval, proto žádá o pomoc MP. Hlídka MP na místě kontaktovala oznamovatele a pokusila se kontaktovat nájemníka bytu, což se bohužel nepovedlo. Vzhledem k hrozící škodě hlídka v souladu se zákonem o obecní policii vykopla dveře od bytu. V bytě ležel na gauči společensky unavený dvaatřicetiletý muž, který uvedl, že usnul a žádné bouchání ani zvonění neslyšel. Muž ihned uzavřel přívod vody a s poškozeným se dohodl na náhradě škody.

Dne 29.11.2015 v 00:15 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že jeden z hostů rozbil zařízení baru a poté napadl obsluhu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala obsluhu baru. Jednalo se o třiadvacetiletou ženu z Děčína. Ta uvedla, že host převrátil dva herní stoly a rozbil skleněný popelník. Po několika minutách se dotyčný na místo vrátil. Hlídka zjistila, že se jednalo o dvaatřicetiletého muže z Děčína. Dle jeho vyjádření tak řešil neshody mezi ním a zaměstnankyní baru. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou událost na místě převzala.

Dne 28.11.2015 v 21:25 hod. projížděla hlídka MP po Tyršově mostě v DC1 ve chvíli, kdy řidič vozidla BMW dostal smyk a narazil přední částí do mostní konstrukce. Za volantem seděl dvacetiletý muž z Děčína. Řidič při nehodě neutrpěl žádné zranění. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR a do jejího příjezdu řídili dopravu v místě nehody.

Zdroj: MP Děčín