Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 15.11.2015 v 03:25 hod. oznámil občan z DC2, že z okna směrem do ul. Lužická slyší ženské volání o pomoc. Vzápětí volalo dalších několik občanů se stejným oznámením. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP. Mezitím volala žena, která uvedla, že měla nehodu na motorce v ul. Lužická. Hlídka MP poskytla zraněné řidičce první pomoc. Na místo postupně dorazili hasiči, záchranka a Policie ČR, která řešení události převzala.

Dne 14.11.2015 v 11:14 hod. oznámil personál baru v DC1, že má problémy s podnapilou zákaznicí, která slovně napadá ostatní hosty. Hlídka MP zjistila, že se jedná o podnapilou čtyřicetiletou ženu z Děčína. Strážníci ji po ověření totožnosti z provozovny vykázali.

Dne 14.11.2015 v 08:46 hod. oznámila žena, že v parku v DC4 sedí na lavičce muž, který bezdůvodně pokřikuje na procházející občany. Hlídka MP zjistila jeho totožnost. Jednalo se o dvaatřicetiletého muže, který se léčí na psychiatrii. Hlídka jej po důrazné domluvě z parku vykázala.

Dne 13.11.2015 v 01:00 hod. si všimla hlídka MP v DC4 dívky, která seděla na obrubníku a držela se za hlavu. Hlídka zjistila, že jde o osmnáctiletou dívku, kterou, jak uvedla, napadl její nevlastní otec. Hlídka napadenou dívku převezla na Obvodní oddělení Policie ČR v DC4, která řešení události převzala. Zároveň byla na místo přivolána záchranná služba, která dívku ošetřila.

Zdroj: MP Děčín