Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi míří do Klatov

DC vs KlatovyDruhá liga má napilno i dnes, kdy se hraje již třinácté kolo. V jeho rámci zamíří hokejisté Děčína do Klatov, kde se utkají s místními hokejisty, kteří se stali farmou extraligové Plzně.

Medvědi v sobotu potrápili Havlíčkův Brod a brali bod za prohru po samostatných nájezdech. Nyní mají na svém kontě dvanáct bodů a pomalu stoupají tabulkou výše, když jsou prozatím čtrnáctí. Dnes je ale nečeká vůbec nic lehkého, přesto se pokusí s favoritem uhrát vyrovnanou partii a budou se snažit o zisk nějakých bodů.

Druhé Klatovy však jak už bylo zmíněno, se staly farmou plzeňský Indiánů a netají se ambicemi na postup do první ligy. V tabulce jsou na druhém místě se třiceti body. Na první Kolín ztrácí body dva a v posledním kole si hokejisté Klatov přivezli další tři body z ledu Bíliny za výhru 7:5. Dnes před svými diváky nebudou chtít rozdávat body zadarmo a touží po dalším plném počtu.

Uvidíme, jak dnešní zápas dopadne. Splní Klatovy roli velkého favorita a vyhrají nebo Medvědi druhý celek tabulky překvapí a urvou body? To vše se dozvíme až v pozdějších večerních hodinách. Zápas na klatovském zimním stadionu začíná ve středu 4.11.2015 v 18. hodin.

Online přenos: HC Klatovy – HC Děčín

Vendula Zdražilová, HC Děčín