Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 25.10.2015 v 02:02 hod. oznámila žena, že u kruhového objezdu v DC6 jí a jejího přítele fyzicky napadli čtyři mladíci, kteří následně utíkali směrem k nedalekému obchodnímu centru. Hlídky MP podezřelé mladíky zadržely v parku v ul. Podmokelská. Jednalo se o mladíky ve věku čtrnáct až dvacet šest let z Děčína. Dotyční se k fyzickému napadení doznali. Napadeným strážníci na místo přivolali záchrannou službu, která je odvezla do nemocnice na ošetření. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 24.10.2015 v 07:50 hod. si hlídka MP všimla vozidla Škoda Octavia, které vjelo na travnatý ostrůvek na Revolučním náměstí v DC4 a nabouralo dopravní značku. Za volantem seděl jednatřicetiletý muž z Libouchce. Řidič byl zjevně pod vlivem alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu 2.67 promile alkoholu.

Dne 24.10.2015 v 00:20 hod. oznámil občan, že několik zřejmě opilých žen poničilo strom v instalovaném květináči v DC4 v ulici Prokopa Holého. Podezřelé následně nastoupily do vozidla taxi a z místa odjely. Hlídka MP vozidlo taxi zastavila a zjistila totožnost dotyčných. Jednalo se o ženy ve věku dvacet tři a dvacet čtyři let z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která šetření události převzala.

Dne 23.10.2015 v 22.05 hod. požádala dispečerka záchranné služby o asistenci při zásahu v ulici Ústecká, kde se nachází žena pořezaná na krku. Na místo byla vyslána hlídka MP, která provedla asistenci záchranářům. Napadená jako útočníka označila svého dvaadvacetiletého přítele. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 23.10.2015 v 21:35 hod. oznámil občan z DC32, že syn jeho přítelkyně odešel z domu, vzal si s sebou nějaké léky a vyhrožoval, že se předávkuje. Hlídka dotyčného kontaktovala v ulici Čsl. Partyzánů. Mladík hlídce tvrdil, že požil pouze jednu tabletu a ven se šel jen projít. Hlídka v přítomnosti mladíka kontaktovala v místě bydliště příslušníky jeho rodiny, kteří potvrdili, že si vzal léky a vyhrožoval sebevraždou. Hlídka na místo přivolala sanitu záchranné služby, která mladíka převezla na vyšetření do nemocnice.

Zdroj: MP Děčín