Rubriky
Sport Zprávy

Příprava pokračuje, Medvědi jedou do Slaného, kde se utkají s Řisuty

řisutyI dnes pokračuje série přípravných zápasů ve druhé lize a vyjímkou není ani Děčín. Ten už téměř finišuje, neboť už je v polovině. Medvědy čekají ještě čtyři utkání a poté už jen „ostrý“ start soutěže.

Dnes, v úterý 26.8.2014 zajíždějí do Slaného, kde svá mistrovská utkání hrají hokejisté Řisut. To první vzájemné a zároveň přípravné měření sil zvítězili hokejisté Děčína poměrem 5:4. V první třetině však prohrávali už 0:2, ale dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Hned v úvodu druhé třetiny bylo vyrovnáno a chvíli na to Medvědi strhli vedení na svou stranu. Pak ještě přidali další branku a dostali se do dvougólového vedení 4:2. Jenže hosté dokázali srovnat na 4:4. Jenže v polovině třetí třetiny rozhodl svou přesnou střelou Oliverius a později se ukázalo, že jeho branka byla tou vítěznou.

Zda-li dokáží i dnes Medvědi s Řisuty zvítězit, na to odpověď najdeme dnes ve večerních hodinách. Prozatímní kuriozitou přátelských utkání Děčína je, že dvakrát zápasy skončily 5:4 a dvakrát 5:3. Pokaždé střídavě s výhrou či prohrou. Skončí i dnes toto utkání podobným výsledkem?

Ze zápasu vám pravděpodobně přineseme jen výsledek, neboť ze Slaného onlajny nebudou. A pokud ano, tak pouze změny stavu.

Vendula Zdražilová, HC Děčín