Rubriky
Kultura Turisti Zprávy

Poslední dva víkendy s Kozí dráhou + Mariánské slavnosti v Krupce

kozi_draha_zdroj_FBO víkendu 23. – 24. 8. a 30. – 31. 8. vyjede Kozí dráha pro letošní letní sezónu naposledy. Na úplném konci prázdnin můžete navíc Kozí dráhu využít jako dopravu na Mariánské slavnosti.

Časy odjezdů z Děčína jsou vždy v sudou hodinu 8:36, 10:36, 14:37, 17:35. Odjezdy z Telnice zpět do Děčína jsou vždy v lichou hodinu 9:32, 11:32, 16:30, 18:30. V Telnici navazuje na Kozí dráhu náhradní autobusová doprava k lanovce na Komáří vížku. S jízdenkou Kozí dráhy je možné uplatnit na lanovce 20% slevu, stejně jako ze vstupného do ZOO Děčín, na zámek v Jílovém, do štoly Starý Martin v Krupce a z konzumace v restauraci U Zeleného stromu v Telnici.

30. – 31. srpna můžete s Kozí dráhou vycestovat na Mariánské slavnosti do Krupky, které začínají oba dva dny v 10:00. Připraven je bohatý program pro každého. Vystoupení skupin a zpěváků všech žánrů, divadelní a taneční představení, ohňová show, Horalské hry, pouťové atrakce, stánkový prodej, občerstvení, výstava auto-veteránů…Hlavním hostem sobotní Velké scény na Mariánském náměstí budou legendární FEŠÁCI, zazpívá také Jakub Smolík, Jindra Kejak nebo Pontiac. V neděli se můžete těšit na VAŤÁK a KROKY Michala Davida.

Podrobný program naleznete na webu Kulturního zařízení Města Krupka.

Více informací v městském informačním centru na nádraží v Děčíně, www.kozidraha.cz a www.kulturakrupka.cz.

Zdroj: www.idecin.cz