Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 1.6.2014 v 11:45 hod. oznámil občan, že v ul. Zelená v DC3 jdou směrem do ul. Litoměřická dva muži a nesou nějaké hliníkové profily. Hlídka MP na místě u sběrny kontaktovala osmadvacetiletého muže, který tam přinesl osm kusů pozinkovaných plechů, o kterých tvrdil, že je našel. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 31.05.2014 v 19:51 hodin oznámil občan, že v DC1 na Masarykově náměstí leží v průchodu do domu údajně polonahá opilá žena, která řve, že si něco udělá. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o třicetiletou ženu z Děčína. Ještě před příjezdem hlídky její přátelé vzhledem k jejímu stavu přivolali záchranku. Strážníci zůstali na místě do příjezdu sanity. Na žádost zdravotníků pak ženu doprovodil v sanitě jeden ze strážníků, neboť dotyčná byla značně agresivní. Ženě dokonce strážník musel nasadit pouta. Lékař následně rozhodl o transportu ženy na psychiatrické oddělení nemocnice v Ústí nad Labem.

Dne 31.05.2014 v 5:30 hodin zastavila hlídka MP v DC4 osobní vozidlo značky Mercedes Vito, jehož řidič neměl jízdu pod kontrolou. Za volantem seděl třicetiletý muž z Děčína. Dechová zkouška u něj ukázala 1,76 promile alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 30.5.2014 v 11.15 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC4, že mají na prodejně osobu, která odcizila zboží. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dvaadvacetiletý muž z Ústecka odcizil dvě lahve alkoholu. Na místo se dostavila hlídka PČR, která si zadrženého převzala, neboť se jednalo o osobu, která má na svědomí větší množství krádeží tohoto typu.

Zdroj: MP Děčín