Rubriky
Sport Zprávy

Labský streetballový pohár 2014

labsky-streetballovy-pohar-2014BK Děčín zve všechny své příznivce, fanoušky, trenéry a hráče všech kategorií na tradiční street u Labe! Skvělá akce s velkým potenciálem, na níž je již nyní přihlášená spousta mládežníků z klubu nabízí hromadu zábavy. Přijďte se mrknout na souboje pod jedním košem… 17. 5. 2014 !!!

Jednoduché počty. Zvládne je i prvňák, který s mamkou poctivě píše domácí úkoly. Ty ses určitě taky dopočítal. Je to tak! Krásných 19 let je za námi a ten letošní Labský streetballový pohár bude předzvěstí. Předzvěstí něčeho fakt velkého!

17. květen 2014 tak bude jedním ze streetballových svátků a my doufáme, že už máš zapsáno ve svém diářku, nebo naťukáno v chytrém telefonu, že tenhle den prostě musíš dorazit na první lokální kolo Českého streetballového poháru do Děčína!

A co Tě čeká a nemine na tomhle nejstarším turnaji? Parkoviště u Atlantiku jako každý rok nabídne nejenom atraktivní bitvy pod streetballovými koši, známé tváře reprezentující naší komunitu Streetball mania family, ale i ty, co okusí atmosféru akcí České streetballové federace zcela poprvé. Taky super profi povrchy, které hýčkají chodidla i toho nejnáročnějšího sportovce, bezva DJs beaty do ouška, výlov míčů podběráky, diváckou kulisu jak hrom, doprovodná vystoupení a indy vindy soutěže na klasiku. Je Ti to málo? Že by se hrálo zase o zájezd do Chorvatska? No a budete si chtít prodloužit atmosféru Děčína? Pak počítejte s after party kompletně ve Vašem stylu – ozvi se nám, origoš nápadům se meze nekladou. Sleep over? Přespání? Dej vědět, zajistíme víkend v rytmu streetu a zábavy.

Bookuj si celý Český streetballový pohár:

17. 5. 2014 – 1. lokální kolo Českého streetballového poháru, Děčín (Labský pohár)
21. 6. 2014 – 2. lokální kolo Českého streetballového poháru, Praha
22. 6. 2014 – finále Českého streetballového poháru

Kapitáni, své týmy můžete na tenhle legendární turnaj hlásit už teď na stránkách www.streetball-mania.cz přímo zde…

Play 4 Fun i v roce 2014!

Zdroj: www.bkdecin.cz