Rubriky
Sport Zprávy

Jaroslav Hašek a Daniel Volráb zpět v Děčíně

Daniel VolrábDo zahájení letní přípravy na nadcházející sezónu se zapojili i dva děčínští odchovanci a navrátilci z vyšších či zahraničních lig Jaroslav Hašek a Daniel Volráb. Jaroslav i Daniel jsou zkušení hráči a věříme, že dají mužstvu potřebné zkušenosti a ve spolupráci s ostatními hráči zde vytvoří tým, který bude opět v popředí II.NHL.

Jaroslav Hašek
Jaroslav Hašek ukončil několikaleté působení v prvoligových Litoměřicích, kde byl tahounem mužstva a svými výkony si dokonce řekl i o kapitánské „céčko“. Tahounem byl i v prvoligovém Chomutově, kde strávil čtyři sezóny. Jaroslav Hašek nakoukl v dresu Karlových Varů i do naší nejvyšší soutěže, kde si ve čtyřech utkáních připsal jednu asistenci. V Děčíně vždy patřil k nejvýše postaveným hráčům v kanadském bodování, věříme, že i po návratu do mateřského klubu bude Jarda jednou z vůdčích postav našeho týmu.

Statistiky Jaroslava Haška…

Daniel Volráb
Do sedmé třídy hrál Daniel v Děčíně, poté odešel do extraligového Litvínova a Sparty Praha, odkud zamířil do kanadského Saskatoonu. V roce 2001 byl ve třetím kole draftovaný mužstvem NHL Dallas Stars. Po návratu z Kanady stihl za jednu sezónu projít kluby HC Sparta Praha, HC Oceláři Třinec, HC Ústí n.L. a IHC Písek, aby od sezóny 2004/05 zakotvil v prvoligové Hradci Králové. Ještě při působení v Hradci nakoukl Daniel do sestavy Děčína, kde si v jedenácti utkáních připsal 11 bodů. Naposledy působil v dresu anglického celku Chelmsford Chieftains, kde si ve 29 utkáních připsal 53 bodů.

Statistiky Daniela Volrába…

Zdroj: HC Děčín