Rubriky
Sport Zprávy

Osmifinále č.4: Děčín přivítá podruhé doma Žďár

decin_vs_zdar

Poslední šanci mají dnes hokejisté Děčína v sérii osmifinále play-off se Žďárem nad Sázavou. Pokud i dnes s Plameny prohrají, sezóna pro ně skončí.

Hokejisté Žďáru se v sobotu ujali vedení v sérii 2:1 na zápasy a dnes mají tedy mečbol. To znamená, že vítězstvím by potvrdili postup do čtvrtfinále a Děčínu by tak vystavili v play-off stopku a zároveň konec sezóny.

To ale Medvědi nechtějí připustit a v dnešním utkání udělají maximum pro to, aby ještě sérii zdramatizovali a vynutili si tak páté rozhodující utkání, které by se hrálo na ledě Žďáru nad Sázavou.

Plameny ale naopak chtějí ukončit sérii již dnes, aby si zajistili postup ještě dříve, než v rozhodujícím duelu. Ten totiž bývá vždy nejtěžší a stát se může cokoli.

O tom, jak dnešní utkání skončí a kdo se bude po jeho konci radovat, ať už Děčín ze srovnání na 2:2 nebo Žďár vítězstvím v celé sérii 3:1, se dozvíme dnes v pozdních večerních hodinách.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná v pondělí 3.3.2014 v 18. hodin. Přijďte povzbudit Medvědy do hlediště a buďte jejich šestým hráčem.

Online přenos: HC Děčín – SKLH Žďár nad Sázavou

Vendula Zdražilová, HC Děčín