Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 9.1.2014 v 02.35 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že mají problém s jedním hostem, který nechce zaplatit útratu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o dvaapadesátiletého muže z Děčína. Jeho totožnost hlídka předala obsluze baru k vymáhání dluhu, muž slíbil, že útratu vyrovná následující den.

Dne 8.1.2014 v čase 11:45 hodin oznámil občan, že v DC4 v ul. Ústecká leží u zastávky MHD nějaký člověk. Hlídka MP na místě zjistila známého devětadvacetiletého bezdomovce. Hlídka MP dotyčného, který byl pod vlivem alkoholu, vzbudila, a po prověření, zda nepotřebuje lékařskou pomoc, jej z místa vykázala.

Dne 8.1.2014 v 08:35 hod. provedla hlídka MP kontrolu opuštěných domů v ul. Zámecká v DC1 a uvnitř nalezla dvě osoby, které se v domě zdržovaly neoprávněně. Jednalo se o třiadvacetiletou ženu a dvaačtyřicetiletého muže. Hlídka MP prověřila, zda po dvojici není vyhlášeno pátrání, což se nepotvrdilo. Hlídka poté oba z domu vykázala a záležitost vyřešila uložením blokové pokuty.

Dne 8.1.2014 v 02.41 hod. oznámil občan, že vedle prodejny s elektrem v DC5 je umístěná železná bedna, ze které podezřelý muž cosi vybírá. Dále oznamovatel uvedl, že muž na místo zřejmě přijel bílým vozidlem. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která zadržela třiatřicetiletého muže z Děčína. Zadržený uvedl, že přelezl plot a chtěl odcizit tři plechy ze starého vyřazeného sporáku. Po dohodě s PČR byla záležitost vyřešena uložením blokové pokuty.

Dne 7.1.2014 v 18:15 hod. oznámil občan z DC1, že v obytném domě za výtahem se nachází nějaký narkoman. Hlídka MP na místě kontaktovala dvaatřicetiletého muže. Hlídka jej po prověření totožnosti z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín