Rubriky
Sport Zprávy

Nábor hokejistek 2013

hokejistkyMilé dívky, dámy,
chcete se stát součástí našeho hokejového týmu?
Líbí se Vám lední hokej, chtěly byste jej zkusit, ale nevíte, zda byste to zvládly?
Nejste si jisti, že Vaše bruslení je skvělé a hokejku jste třeba nikdy ani nedržely v ruce?
Přesto byste chtěly s námi pokořit předsudky, že každá hokejistka má tuto vlohu danou přímo do kolébky a s tímto sportem se musí začít již od 4 let?

Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděly ANO, pak je zřejmé, že něco ve Vás tento sport přitahuje. Možná jste to právě Vy, které by zazářily na ledové ploše a za podpory nejen svých rodičů, kamarádů a přátel byste rády sdílely dojmy z tréninků a zápasů.

Věková hranice našeho týmu je od 13 do 47 let. Složení je tedy velmi netradiční, ale naprosto skvělé. Dámy již ví, o čem je život a tak jsou mladým dívkám a slečnám vzorem. Předávají si zkušenosti a cílem je jediné: „ Hrát stejně dobře hokej jako všichni ostatní.“

Hokej totiž není již jen mužskou záležitostí. Ženy sice nemají tolik klubů jako muži, jejich zápasy nesledují média ani rozhlas v takové míře jako zápasy mužů. To se ale dá změnit. Čím více dívek a žen bude součástí této nádherné hry, tím více bude ženský lední hokej atraktivní a tím větší budou šance, že vzniknou nové kluby a ženský hokej bude stejně populární jako mužský.

Více informací na:
e-mail: zensky.hokej.2013@seznam.cz
tel: 736 602 222 po 16. hod. (stačí jen prozvonit, zavoláme zpět)

Těšíme se na Vás

Jitka Albrechtová
vedoucí projektu