Rubriky
Sport Zprávy

Do Moravských Budějovic se vydají v sobotu hokejisté Děčína

Moravske budejoviceJiž dvacáté kolo má v sobotu 7.12.2013 na programu druhá hokejová liga, v němž se Medvědi vydají na další dalekou cestu, tentokráte do Moravských Budějovic, kde se střetnou s místním celkem. V této sezóně se spolu tyto dva týmy již střetly, a to na ledě Děčína. Bylo to v úvodu letošní sezóny a Děčín tehdy na svém ledě padl těsně 1:2. V odvetě se tak Děčínští budou snažit o to, aby porážku domácím vrátili, ale žádná procházka růžovým sadem to tedy rozhodně nebude.

Moravské Budějovice jsou totiž v současné době na čtvrtém místě druholigové tabulky, naproti tomu Děčín je třináctý. V posledním odehraném kole Medvědi nehráli vzhledem k tomu, že si utkání s Řisuty již předehráli. Moravské Budějovice odešly s prázdnou na ledě Vrchlabí. Ale to jen díky tomu, že došlo ke kontumaci ve prospěch právě vrchlabského klubu v poměru 5:0.
Jak druhé vzájemné utkání mezi Moravskými Budějovicemi a Děčínem dopadne, ukáže až samotný zápas, který na zimním stadionu v Moravských Budějovicích začíná v sobotu 7.12.2013 v 18. hodin.
Online přenos: HC Moravské Budějovice 1905 – HC Děčín
Vendula Zdražilová, HC Děčín