Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 29.9.2013 v 01:55 hod. oznámil zaměstnanec ostrahy, že ve sběrném dvoře v DC4 se někdo pohybuje v kontejneru. Hlídka MP na místě ve zmíněném kontejneru našla šestadvacetiletého muže z Děčína. Muž odcizil několik železných trubek. Po dohodě s PČR strážníci záležitost vyřešili uložením blokové pokuty.

Dne 29.9.2013 v 01:40 hod. oznámila obsluha klubu v DC1, že v provozovně došlo ke rvačce. Hlídka MP na místě zjistila, že se v baru údajně popralo několik osob ve věku dvacet dva až třicet pět let, jedna z nich měla roztrženou košili a chtěla si podat trestní oznámení. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc na místě převzala. Další z účastníků incidentu si stěžovali na bolest hlavy, na místo byla proto přivolána záchranka. Hlídka PČR si vyžádala kamerový záznam, aby mohla posoudit, jak vše proběhlo. Hlídka MP do příjezdu PČR zklidnila situaci a zabránila případnému dalšímu napadání.

Dne 28.9.2013 v 23:45 hod. zasahovala hlídka MP v objektu restaurace v DC32, kde došlo ke rvačce, při které jeden zákazník utrpěl zranění hlavy. Na místo byla ihned přivolána záchranka. Hlídka MP na místě zjistila, že pětadvacetiletý muž údajně strčil do jiné zákaznice, nato se ostatní hosté pustili do muže a zbili jej. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala. Záchranka zraněného ošetřila a poté odvezla do nemocnice.

Dne 28.9.2013 v 20:25 hod. oznámil asistent prevence kriminality, že před restaurací v DC32 se poprali dva muži. Hlídka MP zjistila, že se poprali dva bratři ve věku třicet čtyři a třicet pět let. Hlídka MP je poučila, jak se chovat a vysvětlila jim další postup pro případné podání trestního oznámení. Oba podání trestního oznámení odmítli, stejně tak i případnou další pomoc od hlídky MP.

Dne 28.9.2013 v 04.10 hod. oznámil muž z DC21, že na křižovatce s ulicí Bynovská stojí nějaká dodávka, v ní sedí asi opilý chlap, kterému ve spánku spadla hlava na klakson a vozidlo teď troubí na celé okolí. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že ve vozidle Peugeot Boxer spal vsedě podnapilý devětatřicetiletý muž. Hlídka muže probrala. Ten hlídce vysvětlil, že si šel do auta pro nějaké věci z chaty, před kterou vozidlo parkovalo a z důvodu silné podnapilosti usnul. Muž před hlídkou MP vozidlo uzamknul a odešel spát do chaty. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 27.9.2013 ve 14.55 hod. oznámil občan dvě osoby, které sekají mačetou do laviček v parku v DC3 v ulici Žerotínova. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zadržela čtyřiadvacetiletého a dvacetiletého muže z Děčína. Na místo přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 27.9.2013 ve 13.50 hod. oznámil občan, že v DC4 v ul. Teplická dva muži zadrželi nějakou osobu. Na místo byla vyslána hlídka MP. Po příjezdu bylo hlídkou zjištěno, že zadrženým je osmačtyřicetiletý muž z Děčína. Muž se před zadržením dopustil loupeže v nedaleké bance. V objektu banky údajně předložil na přepážce lístek s pokyny pro pokladní. Po vydání peněžní hotovosti začal prchat směrem do ulice Teplická, kde jej dva muži zadrželi. Hlídka muži nasadila služební pouta a na místo přivolala hlídku PČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín