Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 30.6.2013 v 08:30 hod. kontrolovala hlídka MP v ul. Tyršova v DC1 osobu, která se chovala podezřele a snažila se před hlídkou schovat. Jednalo se o devětadvacetiletého muže z Děčína. Přes PČR bylo zjištěno, že je na muže vydán příkaz k zatčení pro krádeže. Hlídka MP převezla zadrženého na PČR, která si jej převzala k dalším úkonům.

Dne 29.6.2013 ve 20.00 hod. oznámila žena, že na cyklostezce na Smetanově nábřeží se pere několik osob. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP. Strážníci na cyklostezce spatřili dva muže, kteří se prali. Hlídky je od sebe odtrhly a zjistily jejich totožnost. Jednalo se o pětadvacetiletého a třiatřicetiletého muže z Děčína. Konflikt vznikl tím, že mladší z mužů udeřil staršího zezadu lahví od piva do krku a způsobil mu tak krvácející zranění. Následně se na místo dostavila hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 29.6.2013 v 04.50 hod. spatřila hlídka MP v DC4 v ulici Jungmannova muže, který tlačil nákupní vozík, ve kterém měl několik balení dřevěného uhlí. Muž neměl u sebe žádný doklad totožnosti a nebyl schopen podat vysvětlení, kde dřevěné uhlí vzal. Na místo proto byla přivolána hlídka PČR, která zjistila, že se jedná o osmačtyřicetiletého muže z Děčína. Řešení události převzala PČR.

Dne 28.6.2013 ve 12.05 hod. oznámil občan z DC3, že na Litoměřické ulici leží v trávě již delší dobu nějaký muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o notoricky známého jednapadesátiletého bezdomovce. Hlídka jej probrala a pomohla mu na nohy. Muž jakoukoli další pomoc od MP odmítl. Strážníci dohlédli na jeho odchod do místa bydliště.

Zdroj: MP Děčín