Rubriky
Sport Zprávy

Jan Steklý neobhájil loňský titul Mistra České republiky

V minulém týdnu se na třicet členů reprezentace Karatedó Steklý zúčastnilo soustředění, které bylo věnováno přípravě na Mistrovství České republiky. Soustředění proběhlo v Jizerských horách.

Mistrovství České republiky se konalo v Praze a borcům z Karatedó Steklý se nedařilo vůbec špatně, když vybojovali celkem 15 cenných medailí.

Nejlépe se dařilo v mladších žácích Richardu Hartmannovi, který vybojoval titul Mistra ČR v kata, získal stříbrnou medaili v kumite a stal se tak vítězem celé své kategorie. Společně s A. Jiráskovou a B. Sadilovou obsadili pěkné druhé místo v kata týmu. V mladších žákyních se dařilo Adéle Jiráskové, která vyhrála v kata a v kumite byla třetí. Gabriela Janíčková se ve starších žákyních neztratila a obsadila vynikající druhé místo v kata. Barbora Sadilová obsadila třetí místo v kumite. Stříbrné medaile si domů
odvezl tým mini žáků ve složení Kateřina Brucknerová, Monika Krupičková a Jan Koubek. Bronzové medaile vybojovali Milan Káža, Jakub Ulbrich a Lukáš Javanský v kata týmu starších žáků. Nepopulární čtvrté místa obsadil tým ve složení Jakub Říha, Pavel Staso a Jiří Douda. Staso navíc ještě čtvrté místo v jednotlivcích. V neposlední řadě závodil i učitel klubu Jan Steklý v kategorii senioři, kde mu medailová pozice unikla o vlásek a skončil čtvrtý.