Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 6.10.2012 v 00.05 hod. oznámila žena z DC4 ležícího člověka u popelnice v DC4 v ulici Raisova u školy. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila ležící třiatřicetiletou ženu z Děčína. Žena byla opilá, bez známek zranění, ošetření či jakoukoli jinou pomoc odmítla a z místa pod dohledem hlídky MP odešla.

Dne 6.10.2012 ve 3.30 hod. zadržela hlídka MP v DC4 osobu podezřelou z krádeže mobilu. Jednalo se o osmatřicetiletého muže, který měl telefon odcizit jinému muži v ul. Palackého v DC4. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 6.10.2012 v 11.00 hod. oznámila obsluha prodejny v DC1, že jim nějaký muž ukradl boty a utekl. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila popis podezřelého. V 11.30 hod. kontrolovala hlídka MP v DC1 osobu, která odpovídala popisu podezřelého. Jednalo se o šestadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný hlídce dobrovolně ukázal tašku, kde byly odcizené boty. Hlídka muže převezla na PČR, kde ho předala k dalšímu řízení.

Dne 5.10.2012 v 11.51 hod. oznámil občan, že u železniční trati nad ul. Písecká v DC8 se pohybují muži, kteří vykopali kabel a nyní jej opalují. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v kolejišti zadržela muže, který vytrhal několik metrů měděného kabelu, který začal následně opalovat. Jednalo se o šestatřicetiletého muže z Děčína. Událost si k dořešení převzala PČR.

Dne 5.10.2012 ve 12.50 hod. oznámila obsluha prodejny v DC4 zadržení muže přistiženého při krádeži zboží v celkové hodnotě 100,- Kč. Na místo byla vyslána hlídka MP. Jelikož muž neměl u sebe žádný doklad totožnosti, byl hlídkou předveden na OO PČR v DC4, kde byla jeho totožnost zjištěna. Jednalo se o pětatřicetiletého muže z Děčína. PČR zjistila, že muž nebyl v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán pro majetkový trestný čin. Záležitost proto vyřešila hlídka MP uložením blokové pokuty.
Zdroj: MP Děčín