Rubriky
Sport Zprávy

HC DĚČÍN vs HC KOBRA PRAHA

01.03.2012 v 18:00hodin – zimní stadion v Děčíně

Ve čtvrtek s Kobrou před svými diváky

S vědomím, že hokejisté Děčína vedou v semifinále druhé hokejové ligy nad pražskou Kobrou 1:0 na zápasy a také, že druhý vzájemný duel odehrají na svém ledě a před svými diváky, nastoupí ve čtvrtek 1.3.2012 k druhému zápasu s tímto celkem.

Hokejisté senzačně zvítězili v prvním duelu a ještě k tomu na ledě Kobry, která rozhodně byla v utkání favoritem. Neboť za ní nastupuje trojice hráčů juniorky Sparty. Ale i přes všechna tato fakta byl Děčín lepším týmem a svou houževnatostí a zejména bojovností nakonec zvítězil a připravil tak fanouškům Děčína krásné zážitky.

V dnešním utkání budou naopak papírovými favority domácí hráči, kteří navíc mají výhodu domácího prostředí. Určitě budou chtít Kobru opět potrápit, ta může působit nervozněji, neboť hosté, pokud opravdu pomýšlí na postup do finále druhé hokejové ligy, musí dnes v Děčíně zvítězit. Naopak hráči Děčína mohou hrát uvolněněji, navíc jim určitě dobrou kulisu v podobě hlasivek celého stadionu vytvoří děčínské publikum a bude tak jejich šestým hráčem. Utkání rozhodně bude mít náboj a všichni jste srdečně vítáni.

Zápas začíná na děčínském zimním stadionu ve čtvrtek 1.3.2012 v 18:00 hodin.
Vendula Zdražilová

čtvrtý zápas, pokud k němu dojde: 05.03.2012 v 18:00hodin – tamtéž