Rubriky
Zprávy

Události MP

Dne 29. 1. 2012 v 10.05 hod. oznámil zaměstnanec ochranky obchodu v DC2 zadržení osoby přistižené při krádeži zboží v hodnotě 472,- Kč. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že podezřelou z krádeže je devětačtyřicetiletá žena z Ludvíkovic. Po prověření, zda nebyla dotyčná v posledních třech letech za podobný čin odsouzena nebo potrestána, vyřešila hlídka přestupek proti majetku na místě uložením blokové pokuty.

Dne 28.1.2012 ve 21.25 hod. si všimla hlídka MP při kontrolní činnosti v DC2, jak projíždějící vozidlo Ford Focus poškodilo zaparkované vozidlo Škoda Fabia. Hlídce se podařilo vozidlo zastavit, jeho řidič, dvaadvacetiletý muž z Děčína, uvedl, že si ničeho nevšiml. Událost si k dořešení převzala přivolaná hlídka PČR.

Dne 28.1.2012 v 11.15 hod. oznámil občan z DC3 přítomnost dvou podezřelých osob v areálu tamní firmy, kde obcházejí šedé vozidlo a tlučou do oken. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zastihla třiadvacetiletého a devatenáctiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc na místě převzala k dalšímu šetření.

Dne 27.1.2012 v 17:32 hod. oznámil zaměstnanec ochranky obchodu v DC2, že zadržel muže podezřelého z krádeže. Hlídka MP zjistila, že jde o pětapadesátiletého muže, který odcizil zboží v hodnotě sto korun. Muž byl již za krádeže opakovaně trestán, událost si proto k dořešení převzala PČR.

Dne 26.1.2012 v 15.30 hod. oznámil občan, že v ul. Hankova v DC4 vyklízí staré stavební buňky a v jedné z nich je žena, která jí nechce opustit. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná jednapadesátiletou bezdomovkyni, která ležela údajně již několik dní na kupě hadrů a nemohla se hýbat. Byla při vědomí a viditelná zranění neměla. Na místo byla přes linku 155 přivolána záchranka, která ženu převezla na ošetření do nemocnice.

Zdroj: MP Děčín