Rubriky
Zprávy

Dobrovolník roku 2011

Ocenění pro ty, kteří dávají část sebe
Po loňském úspěšném prvním ročníku ocenění „Dobrovolník roku města Děčína – Ocenění pro ty, kteří dávají část sebe“, si dovolujeme ze Slunečnice o.s. opět vyzvat děčínské organizace, ve kterých jsou nějakým způsobem činné osoby, jež za svojí práci nedostávají finanční odměnu, ale přesto pomáhají (tedy DOBROVOLNÍCI) k zaslání nominace na DOBROVOLNÍKA ROKU 2011. Dobrovolníci nemusí být v organizaci oficiálně registrovaní. Může to být člověk, který nezištně,pravidelně pomáhá ve Vaší organizaci, např. trenér, vedoucí dětských táborů, organizátor kulturních akcí, žena, která nosí oběd seniorům. Důležité je, že vykonává činnost z vlastní vůle a bezplatně.

Nominujte prosím v kategoriích:
– kultura
– oblast sociálně-zdravotní
– sport
– práce s dětmi a mládeží
– jiné (pro případ, že by se Vaši dobrovolníci nevešli do žádné z těchto kolonek).

Hlavní smysl této akce je poděkovat lidem, kteří jsou i v této složité době schopni nemyslet jen materiální potřeby, ale dělají něco nezištně pro radost a podporu druhých. Jsem si jistá, že takových lidí je mezi námi spousty a byla by škoda jim neříct, jak si jich vážíme.

Nominace na Vašeho dobrovolníka roku zasílejte do 15. 2. 2012 na adresu:
Slunečnice Děčín
Hudečkova 1
Děčín 1
nebo na vokata@slundecin.org

Slavnostní vyhlášení 2. ročníku Dobrovolníka roku proběhne 1. 3. 2012 v 18:00 ve Velkém sále na děčínském zámku, součástí večera bude raut, večerem bude provázet jazzová kapela. Pozvánku pro 2 osoby obdrží všichni nominovaní a také organizace, které je nominovali.
Jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na tel: 606 910 425
nebo mailu: vokata@slundecin.org

Těšíme se na Vaše nominace
Kateřina Minden
vedoucí Dobrovolnického centra Slunečnice o.s.
Iveta Vokatá
asistentka Dobrovolnického centra Slunečnice o.s.

Attachments

  1. dobrovolnik_roku formulář 2011 (1.3 MiB)