Rubriky
Zprávy

Yellow Sisters v Salla Terrena

Občanské sdružení IYOBOSA HELPING HAND pořádá benefiční koncert ženské vokální skupiny YELLOW SISTERS na podporu projektu LAVICE AFRICE. Koncert proběhne v pátek 9. 9. 2011 v Salla Terrena v Růžové zahradě v areálu děčínského zámku. Začíná v 19.30.

Projekt LAVICE AFRICE je zaměřen na pomoc státním školám v oblasti státu Edo v Nigerii. Většina státních škol v této africké zemi je v dezolátním stavu. Vyučování někdy probíhá v polorozbořených budovách s okny pobitými dřevěnými laťemi a v častých případech děti nemají kde nebo na čem sedět či psát. Chybí lavice a židle, děti sedí na holé zemi nebo na okenních rámech někdy dokonce venku ve stínu velkých stromů, do svých sešitů píší na koleni. Občanské sdružení IYOBOSA HELPING HAND se snaží sehnat finanční prostředky na výrobu školních lavic a židlí pro nejvíce postižené školy v zapadlých vesnicích oblasti Ikpoba-Okha ve státě Edo.

Prosím, přijďte náš projekt LAVICE AFRICE podpořit do překrásných prostor SALLA TERRENA v Růžové zahradě, poslechněte si vokály inspirované exotickou Afrikou a pomozte tak dobré věci.