Rubriky
Zprávy

Romario & Joe Harper

  • místo: Kino
  • datum: 23.04.2011 22:00
  • objednat

    Romario & Joe Harper

    Vstupné: 50,- Kč Romario & Joe Harper . Latin, reggae, jazz, soul, funk, broken beat, drum´n bass, break, pod ikonou World music, míchá oso­bitým stylem Romario za doprovodu Joe Harpera, znamenitého hráče na brumli a zpěváka alikvót­ních tónů. (brumle, hudební nástroj, který se používá v lidové, fol­kové a etnické hudbě a je původem z Dálného východu a Pacifiku).

    Romario se svým repertoárem dokáže zahrát set poskládaný ze širokého hudebního spektra světových stylů a fusion: latin, reggae, jazz, soul, funk, broken beat, drum´n bass, disco, break, pod ikonou World music. Jeho práce za pultem je plná stylu a osobnosti.

    Joe Harper je znamenitý hráč na brumli (hudební nástroj, který se používá v lidové, folkové a etnické hudbě a je původem z Dálného východu a Pacifiku) a zpěvák alikvótních tónů. Na české hudebně-klubové scéné se poprvé objevil na přelomu let 1999 a 2000. Byl a je členem či hostem v několika kapelách, projektech (Brum Drum Band, Face 2 Face, Létající koberec, T-Break, Temporal Loop, United Heads), či soundystémech (Gardenzitty SS, Jam Soundsystem, Third Hand SS). Také je znám jako droprovodný hráč mnoha DJů různých stylů – breakbeat, d&b, dub-step, dub, hip-hop, house, jungle, latino, techno atd. (např. A.L.I., Babe LN, Emka, Gadjo.cz, IM Cyber, Joke, Josef Sedloň, Kaplick, Katcha, Koogi, Liquid A, Pat Heart, Philip TBC, Romario, Sunpaja, Voita, Yukimura a další).